Vilkår og betingelser

1. Innledning

Disse vilkårene og betingelsene ("Vilkårene") regulerer bruk av nettstedet olalompa.no ("nettstedet") som eies og drives av Ola Lompa AS ("Ola Lompa", "oss" eller "vi"). Ved å bruke dette nettstedet samtykker du i å være bundet av disse Vilkårene. Hvis du ikke godtar disse Vilkårene, ber vi deg om å avstå fra å bruke nettstedet.

2. Firmainformasjon

Ola Lompa AS Organisasjonsnummer: 935 352 649 Adresse: Hellenvegen 5, 2022 Gjerdrum, Norge

3. Intellektuell eiendom

Alt innhold som vises på olalompa.no, inkludert tekster, bilder, grafikk, logoer, videoer og annet materiale, er beskyttet av opphavsrett og andre immaterielle rettigheter som tilhører Ola Lompa eller våre lisensgivere. Du har kun tillatelse til å bruke dette innholdet for personlig, ikke-kommersiell bruk. Enhver annen bruk, inkludert reproduksjon, modifikasjon, distribusjon eller offentlig fremvisning, krever skriftlig tillatelse fra Ola Lompa.

4. Ansvarsfraskrivelse

a) Ola Lompa streber etter å gi nøyaktig og oppdatert informasjon på nettstedet, men vi gir ingen garantier for at informasjonen er feilfri, komplett eller aktuell. Vi påtar oss intet ansvar for eventuelle feil eller mangler i informasjonen på nettstedet. b) Vi påtar oss heller ikke ansvar for skader eller tap som oppstår som følge av bruk av eller manglende evne til å bruke nettstedet, herunder, men ikke begrenset til, indirekte, tilfeldige, følgeskader eller straffeskader. c) Vi fraskriver oss ansvar for innholdet på eksterne nettsider som nettstedet kan lenke til. Disse lenkene er kun oppført som en bekvemmelighet og innebærer ikke godkjenning eller ansvar for innholdet på disse sidene.

5. Personvern

  • Personvern

a) Ola Lompa verdsetter personvernet til våre brukere. Vi behandler personopplysninger i samsvar med gjeldende lover og regler om personvern. 

b) Informasjonskapsler: Når du besøker nettstedet vårt, kan vi bruke informasjonskapsler (cookies) eller lignende teknologier for å samle inn visse opplysninger. Disse informasjonskapslene kan inneholde anonyme identifikatorer som tillater oss å forbedre din opplevelse på nettstedet. Du kan velge å avvise eller blokkere informasjonskapsler ved å endre innstillingene i nettleseren din. Vær oppmerksom på at ved å deaktivere informasjonskapsler kan noen funksjoner på nettstedet vårt bli begrenset.

c) Retargeting i markedsføring: Vi kan bruke informasjonen som er samlet inn gjennom informasjonskapsler eller lignende teknologier til å vise deg målrettede annonser på andre nettsteder eller plattformer. Dette gjøres for å tilby deg relevant markedsføring basert på dine interesser og tidligere interaksjoner med nettstedet vårt. Du kan velge å ikke delta i denne typen målretting ved å endre innstillingene for annonsepreferanser i nettleseren din eller plattformen du bruker.

6. Endringer i Vilkårene

Vi forbeholder oss retten til å endre disse Vilkårene når som helst uten varsel. Endringer vil tre i kraft umiddelbart ved publisering på nettstedet. Det er ditt ansvar å jevnlig gjennomgå Vilkårene for å være oppdatert om eventuelle endringer.

7. Kontakt oss

Hvis du har spørsmål, kommentarer eller bekymringer angående disse Vilkårene, vennligst kontakt oss på følgende adresse:

Ola Lompa AS Hellenvegen 5, 2022 Gjerdrum, Norge E-post: kontakt@olalompa.no