Ola Lompa Factory

Velkommen til Ola Lompa - en familieeid bedrift dedikert til å levere autentiske lomper og lefser siden 1934.

Vår lidenskap for den tradisjonelle norske matkulturen har drevet oss til å skape produkter av aller høyeste kvalitet, laget med omsorg og ekte håndverk.

OLA LOMPA ER IKKE BARE ET BAKERI - DET ER ET LOMPEIMPERIUM!

Vi jobber hardt hver dag for å bake de beste lompene i hele Norge. Vi har til og med vunnet priser, som Dagbladet-prisen i 2019 - ikke rart at folk over hele landet elsker Ola Lompa!

Ola Lompa Factory
Potatoes in Ola Lompa Factory

Tilbake i 1934 startet Oslo Lompebakeri som et lite bakeri i kjelleren til en familie i Thorvald Meyers gate på Grünerløkka.

I 1938 fikk bakeriet nye eiere (som er samme familie som i dag), men de var fortsatt på samme sted og fasiliteter.

Etter hvert som tiden gikk, vokste selskapet og ble til Ola Lompa, som ble ledet av den fantastiske Per Erik Flinterud. Han flyttet produksjonen til kjelleren i sitt eget hjem på Strømmen, og det var der magien skjedde.

Men til slutt ble det for trangt - lompene ville ut og erobre hele Norge! Ola Lompa flyttet til Hvam og investerte i topp moderne produksjonsutstyr. Det var et smart trekk, fordi omsetningen økte jevnt og trutt, og vi begynte igjen å vokse ut av lokalene.

Så begynte jakten på en ny tomt. Og vet du hvor vi endte opp? I den lille, herlige, kommunen Gjerdrum! Vi bygget et helt nytt bygg i 2002, med to splitter nye produksjonslinjer. Vi bygde til og med et eget renseanlegg for å passe på at vi oppfyller de stadig strengere miljøkravene.

I dag omsatte Ola Lompa for hele 49 millioner kroner i 2018! Det er mye lomper, kan vi fortelle deg det.

1934

Er du interessert i å få mer informasjon eller har du et generelt spørsmål du ønsker å sende oss?

kontakt