Aktiver skjermlås
Forhindre at enhetens skjerm slår seg av, slik at du fortsatt kan se informasjonen som vises på skjermen.
i
Pølse i lompe med mangosalsa
Vanskelighetsgrad:
20
Minutter
INGREDIENSER
- Pølser etter eget valg (grillpølser, wienerpølser ellervegetariske alternativer)
- Lomper
- Mango (skrellet og kuttet i små terninger)
- Paprika eller chili (finkuttet, etter ønsket styrke)
- Cherrytomater (kuttet i små biter)
- Syltet rødløk (kan kjøpes ferdig eller lages selv)
- Koriander (fersk, grovhakket)
- Eventuell ekstra topping etter ønske (f.eks. guacamole,rømme)
slik lager du det
- Grill eller stek pølsene til de er gyllenbrune og gjennomstekte.
- Varm lompene forsiktig i en tørr stekepanne eller i ovnen for å gjøre demekstra smakfulle.
- For å lage mangosalsaen, kombiner mango, paprika eller chili,cherrytomater, syltet rødløk og grovhakket koriander i en bolle. Bland godtsammen.
- Legg en pølse i hver lompe.
- Topp pølsene med generøse mengder av den friske mangosalsaen.
- Tilpass med eventuell ekstra topping etter eget ønske, som guacamoleeller rømme.
- Brett lompene rundt pølsene og nyt denne spennende pølse i lompe-retten!