Aktiver skjermlås
Forhindre at enhetens skjerm slår seg av, slik at du fortsatt kan se informasjonen som vises på skjermen.
i
Lompetoast
Vanskelighetsgrad:
15
Minutter
INGREDIENSER
- Lomper
- Skinke, kalkun eller annen ønsket pålegg
- Ost (cheddar, mozzarella eller en annen favoritt)
- Eventuell ekstra fylling etter ønske (f.eks. tomat, løk, paprika)
- Smør eller olje til pensling
slik lager du det
- Forvarm toast- eller vaffeljernet ditt.
- Legg en lompe på en tallerken eller skjærefjøl og legg ønsket pålegg og ost på halve lompen.
- Brett den andre halvdelen av lompen over fyllet, og press kantene godt sammen.
- Pensle utsiden av lompetoasten med smør eller olje for å få en sprø og gyldenbrun overflate.
- Legg lompetoasten forsiktig i det forvarmede jernet, og lukk lokket.
- Stek lompetoasten til den er gyllenbrun og osten er smeltet. Tiden vil variere avhengig av toast- eller vaffeljernet du bruker.
- Ta lompetoasten ut av jernet og la den avkjøles litt før servering.