Samarbeidet som skapte historie

I hjertet av Norges fotballentusiasme, på den pulserende Åråsen Stadion, skjedde det noe ekstraordinært. Ola Lompa, stolt sponsor av Lillestrøm Sportsklubb (LSK) siden 2015, fikk muligheten til å bringe sammen lidenskap for sport og smaken av tradisjon.

Det hele begynte med en kreativ idéutveksling mellom oss i Ola Lompa og ledelsen i LSK. Vi ønsket å gjøre noe spesielt for fansen, noe som ville bli husket. Resultatet? En beslutning om å dele ut hele 6000 pakker med lomper under en spesiell kamp.

Valget av kamp

Søndagen ble den utvalgte dagen, et strategisk valg gitt at en av våre egne, Jarle – en innbitt Brann-fan – så frem til oppgjøret mellom LSK og Brann på Åråsen. Med 9343 betalende tilskuere var scenen satt for en minneverdig dag.

En dag med fest og fellesskap

"For en dag!" utbryter Belinda Silkoset, vår entusiastiske daglige leder, i et intervju før kampen i VIP-restauranten. Hun legger til, "Det er fantastisk å være her på Åråsen og bidra til lokalsamfunnet på denne måten."

I pausen skapte vi en unik opplevelse ved å kaste lomper til et entusiastisk publikum. Stemningen var elektrisk, og gleden var stor blant tilskuerne.

Belinda, som også ble intervjuet på banen mellom første og andre omgang, delte vår glede og spenning med publikum. Hennes ord og energi førte til jubel fra tribunene – gratis lomper til alle!

En rekordsettende bedrift

Det mest bemerkelsesverdige øyeblikket av dagen var utdelingen av 6000 lompepakker på bare 18 minutter! Dette ble gjort gjennom fire lompestasjoner strategisk plassert rundt stadion. Det er en verdensrekord – aldri før har så mange lomper blitt delt ut på så kort tid!

Denne dagen på Åråsen var mer enn bare en fotballkamp; det var en feiring av samhold, glede og fellesskap, krydret med Ola Lompas tradisjonelle smaker. Vi ser frem til å skape flere slike minner sammen med LSK og deres fantastiske supportere.