Ola Lompa lyser opp Rakfiskfestivalen

Når høstluften blir skarpere og fjelltoppene glitrer i det fjerne, vet vi at det er tid for Rakfiskfestivalen – en begivenhet som feirer tradisjoner, lokal mat, og selvfølgelig, den eksklusive rakfisken. I år var Ola Lompa stolt over å være en del av denne festlige sammenkomsten, med vårt team av dyktige sjåfører og selgere som skinte som stjerner i arrangementet.

En fest for sansene

Vår stand var et yrende sentrum av aktivitet. Takket være våre selgeres karismatiske tilstedeværelse, var vi ikke bare en stand, men et møtested for matentusiaster. Våre gjester ble møtt med et utvalg av smaksprøver laget med Lefserull av Fjellmandel, som raskt ble en publikumsfavoritt. Hver rull var en perfekt sammensetning av smak og tradisjon, noe som gjenspeilet vår dedikasjon til kvalitet og smak.

Belindas blikk på festivalens magi

Belinda, daglig leder i Ola Lompa, uttrykte sin begeistring for festivalen: "Å delta på Rakfiskfestivalen er alltid en gledelig opplevelse. Det er her vi virkelig får vist frem hva Ola Lompa handler om. Å se kundenes entusiasme for våre produkter, og å få dele vår lidenskap for god mat, er utrolig givende."

En hyllest til samarbeidet med Wangensten

En spesiell takk går til Wangensten, vår samarbeidspartner, som forsynte oss med rakfisk av ypperste klasse. Denne deilige kombinasjonen av deres rakfisk og våre Lefseruller av Fjellmandel tilbød en smakopplevelse utenom det vanlige. Dette samarbeidet illustrerer det beste ved norske kulinariske tradisjoner – en fusjon av finesse og smak.

Takk for minnene

Vi takker alle som besøkte vår stand og gjorde Rakfiskfestivalen til en uforglemmelig opplevelse. Deres lidenskap for mat og kultur er det som driver oss til å fortsette vårt arbeid. Vi ser frem til mange flere slike anledninger, der vi kan dele vår kjærlighet for mat og samhold.